Ensemble

Maria Lindström

Maria Lindström

Maria är utbildad vid Scenstudion i Stockholm 1997-99. På film har hon bl a medverkat i Stockholm Boogie, Lilla Jönssonligan och stjärnkuppen, Harrys döttrar, Noll Tolerans och Zingo samt på TV Lasermannen, Ett litet rött paket och Skilda världar. Vid teatern har Maria bl a medverkat i Monster, Äkta, Som en taggboll typ och Midsommarnattsdröm.


Petter Billengren

Petter Billengren

Petter är utbildad i Stockholm och New York. På TV och film har han bl a medverkat i Dubbel-8, Skilda världar, Hotel Seger och En klass för sig och vid teatern Sound of Music och Balm in Gelead. Petter har sedan 1998 arbetat med funktionshindrade barn under somrarna på Barnens ö.


Joakim Sikberg

Joakim Sikberg

Joakim är utbildad vid Scenstudion i Stockholm 1997–99. Han har sedan 2004 arbetat med Romeo & Julia Kören vid Dramaten. Framför kameran har han bl a medverkat i gästroller i Hjälp, Skeppsholmen och Skilda världar. Han har också synts som huvudkaraktär i Aftonbladets reklamfilmer. Joakim har arbetat på Västerås teater och på scen har han även medverkat i bl.a. Monster, Äkta, och Brådis.